2012. február 28., kedd

Air America -Mel Gibson,Robert Downey Jr.Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 199 Ft


Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
Az Egyesült Államok titkos háborút vív Vietnámban. Gene Ryack pilótát szerződteti a CIA egy hivatalosan nem létező háború hivatalosan nem létező légi szállító-alakulatához az Air Americához. Ryack az élete kockáztatásával indul nap mint nap útnak, hogy a kommunisták ellen harcoló egységeknek leszállítson mindent, amire csak szükségük van, a malactól kezdve a rizsen keresztül egészen a fegyverekig.
Természetesen nem veszélytelen ellenséges terület felett repülni, de Ryack jól tudja, hogy mit miért kockáztat. Elég dörzsölt alak ő már ahhoz, hogy tudja: a háború a legbiztosabb módja a meggazdagodásnak. A hivatalos szállítmányokon túl Ryack néha egy-egy saját fuvart is bevállal, és ha minden úgy alakul, ahogyan elképzelte, a háború után akár vissza is vonulhat, annyi pénze lesz!
Nem számolt azonban azzal, hogy mellérendelnek egy újoncot, Billy-t, akivel együtt belekeverednek egy nemzetközi összeesküvésbe és nem csak a saját életük, hanem több száz ártatlan emberé is komoly veszélybe kerül. Persze ha ügyesen keverik a lapokat, akár meg is menekülhetnek és másokat is megmenthetnek, a kérdés csak az, mi lesz a lóvéval?



Jelenlegi ára: 1 199 Ft

Az aukció vége: 2012-03-03 08:18
. Air America -Mel Gibson,Robert Downey Jr.Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 199 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése